Χριστουγεννιάτικο Bazaar – Δεκέμβριος 2016

bazaarphotoΆλλο ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης τελείωσε με επιτυχία! Το ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε μέσα από όλη αυτή την ομαδική προσπάθεια θα διατεθεί για την αγορά ενός ασθενοφόρου για τα Νοσοκομεία Παίδων. Η δική σας συνδρομή ήταν πολύ σημαντική.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης διέθεσε όλα τα χρήματα που συγκέντρωσε από τη λαχειοφόρο «instant win” και την Θεατρική Παράσταση «Για ποια παραμύθια μου μιλάς;» που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα Γονέων του Συλλόγου μας στην αγορά του ασθενοφόρου για τα Νοσοκομεία Παίδων.

Μαζέψαμε πάνω από 300 δώρα, τα οποία κληρώθηκαν σε 2 διαφορετικές κληρώσεις: 4 με τον παραδοσιακό λαχνό που πωλήθηκε από τους μαθητές μας και τα υπόλοιπα με “instant win” στον πάγκο του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της λαχειοφόρου μας για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ευχαριστούμε και την Θεατρική Ομάδα Γονέων «ΙΑΚΧΟΣ» και τον Θεατρολόγο του σχολείου μας κύριο Ράπτη, για την καταπληκτική παράσταση, το έσοδα της οποίας διέθεσαν για τους σκοπούς του φετινού Bazaar. Ευχαριστούμε πολύ και όλους εκείνους που βοήθησαν, επώνυμα ή ανώνυμα, με τη συμμετοχή τους στο έργο μας.

Η προσφορά αυτή έχει ουσιαστική αξία καθώς η αγορά του ασθενοφόρου αδιαμφισβήτητα βελτιώνει τις υπηρεσίες ενός βασικού Νοσοκομείου της χώρας μας. Συνάμα επιτυγχάνεται η ευαισθητοποίηση των μαθητικών κοινοτήτων, στις δύσκολες μέρες  που περνά η ελληνική κοινωνία, εξελίσσοντας τους μαθητές μας σε υπεύθυνους αυριανούς πολίτες.

Related Posts