Εθελοντική Αιμοδοσία 2022 – 29/5/2022

Αφίδνες, 17/5/2022.

Κοιν.: Εκπαιδευτήρια ¨Εκπαιδευτική Αναγέννηση”

Δ/ντές όλων βαθμίδων και αντίστοιχους Συλλόγους Διδασκόντων

Σύλλογος Αποφοίτων

Μέλη του Συλλόγου Γονέων.

Αγαπητά μας μέλη,

Αξιότιμοι γονείς των εκπαιδευτηρίων ¨Εκπαιδευτική Αναγέννηση”,

Κυρίες και Κύριοι,

Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας, σας προσκαλεί στην ύψιστης σημασίας διοργάνωση της πρώτης εθελοντικής ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ για το 2022, μετά από δύο χρόνια αποχής, λόγω των γνωστών πρωτόγνωρων καταστάσεων που η ανθρωπότητα βίωσε.

Την προσεχή Κυριακή 29 Μαϊου, στα πλαίσια του Open Weekend που θα διοργανωθεί από το σχολείο, προσκαλούμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ να δωρίσουν το αναντικατάστατο για τη ζωή δεκάλεπτο από το χρόνο σας, για μια εθελοντική αιμοδοσία.

Κλιμάκιο από το ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ Νοσοκομείο, όπου τηρείται η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας, θα βρίσκεται στο χώρο του σχολείου – από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι – με σκοπό την λήψη αίματος από αιμοδότριες/αιμοδότες. Το σχολείο μας, πάντα αρωγός σε τέτοιες ενέργειες υπέρτατης αξίας για τον συνάνθρωπο, θα φιλοξενήσει το κλιμάκιο και θα διευκολύνει την αιμοληψία από κατάλληλο προσωπικό και πάντα με παρουσία γιατρών.

Σας καλούμε για μαζική προσέλευση και παρουσία. Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ ώστε να αποφευχθεί η αναμονή αιμοδοτών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με τον Γραμματέα του Δ.Σ. (ιατρό) Δρ. Ι. Νικολόπουλο στο 693 2525406, και στο e-mail της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας στο info@sigana.gr, καθώς και με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Παρακαλείστε την ημέρα της αιμοδοσίας να φέρετε την αστυνομική σας ταυτότητα ή αντίστοιχο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Για το Δ.Σ.

Μιχαήλ Κάτσικας (πρόεδρος).

Εθελοντική Αιμοδοσία 29/5/2022