Απόδραση στο Τατόι – 25 Σεπτεμβρίου 2016

UntitledΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης σας προσκαλεί σε μια τρίωρη απόδραση για παιχνίδι μέσα στην φύση!

την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:30 π.μ.

στο Τατόι στα πρώην Βασιλικά κτήματα

Σημείο συνάντησης μεταξύ 1ης και 2ης πύλης στη θέση Πλάτανος (αναζητείστε το όχημα της εταιρίας ΑΝΑΔΡΑΣΗ που έχει αναλάβει το παιχνίδι των παιδιών).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

  • Ασταμάτητο οργανωμένο παιχνίδι με την βοήθεια εκπαιδευτών-συνοδών!
  • Χαλαρή διάθεση!
  • Άφθονο φρέσκο αέρα!

Το πρόγραμμα προτείνει να έχετε μαζί σας :

  • Αθλητικά παπούτσια και καπέλο!
  • Άφθονο νερό και σνάκ!

Τη σωστή και ασφαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων υποστηρίζει η ομάδα ΑΝΑΔΡΑΣΗ η οποία και θα παρέχει τον αντίστοιχο πιστοποιημένο εξοπλισμό. Διατίθεται, παράλληλα, αυτοκίνητο υποστήριξης και ασύρματοι ενδοεπικοινωνίας. Σημειώνεται, ότι οι άνθρωποι που υλοποιούν τις δραστηριότητες είναι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και αντιστοιχούν ένας για 20 συμμετέχοντες (Δεν περιλαμβάνεται ασφάλεια ατυχήματος).

Η συμμετοχή σε τέσσερις δραστηριότητες (πεζοπορία με προσανατολισμό, χαμένος θησαυρός, δενδροαναρρίχηση, τοξοβολία) με την παραπάνω ομάδα προσφέρεται δωρεάν για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου που έχουν πληρώσει τη συνδρομή του 2016!

Το κόστος συμμετοχής για τα ενήλικα μέλη του Συλλόγου που θέλουν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες είναι 6€ ανά συμμετέχοντα. Οικογένειες του Σχολείου που δεν είναι μέλη του Συλλόγου γονέων, συμμετέχουν με κόστος 8€ ανά συμμετέχοντα.

Στείλτε μας τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής μαζί με το κόστος συμμετοχής των ατόμων που θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες. Σας θυμίζουμε ότι τα παιδιά των ταμειακά ενημερωμένων μελών θα τα καλύψει ο Σύλλογος γονέων. Οι ενήλικες που θέλουν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες πληρώνουν κανονικά το αντίτιμο.

Στείλτε τη συμμετοχή με το παιδί σας  ως την Τετάρτη 14/9/2016 στη γραμματεία του Σχολείου, υπόψιν Συλλόγου Γονέων- κα Εβελυν Ευθυμίου-Κοσμίδη.