Σχολή Γονέων 2016 – 2ος Κύκλος – 25 Ιανουαρίου 2016 – 14/3/2016

Αγαπητοί γονείς της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη του 2ου κύκλου της Σχολής Γονέων. Στόχος μας να κατανοήσουμε και να εξελίξουμε τις συμπεριφορές μας απέναντι στα παιδιά μας με έναν άμεσο, βιωματικό τρόπο μέσα από την ομάδα καθώς τα μέλη συμμετέχουν ενεργά, σε απλές, διαδραστικές ασκήσεις, με τη βοήθεια της συντονίστριας ψυχολόγου κα Κ.Τυράκη.

Ο 2ος κύκλος της Σχολής Γονέων θαπραγματοποιηθεί σε συνολικά οκτώ (8) απογευματινές συναντήσεις, κάθε Δευτέρα, διάρκειας μιάμισης ώρας, στο χώρο του σχολείου και θα αποτελείται από 10μελή κλειστή ομάδα.Θα δημιουργηθούν δυο ομάδες, η Προσχολική-Σχολική, 18:00-19:30 και η Προεφηβεία-Εφηβεία, 19:45-21:15

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 60€ για τα μέλη του Συλλόγου και στα 70€ για τα μη μέλη. Τα χρήματα προκαταβάλλονται στην πρώτη συνεδρία την Δευτέρα 18/1/2016. Οι υπόλοιπες ημερομηνίες διεξαγωγής είναι: 25/1, 1/2, 8/2, 15/2, 22/2, 29/2, 7/3

Η θεματολογία που θα απασχολήσει την πρώτη ομάδα είναι: Βελτίωση της επικοινωνίας στην οικογένεια, Ενίσχυση της αυτοεκτίμησης του παιδιού μου, Μελέτη στο σπίτι, Σχέσεις ανάμεσα στα αδέρφια, Bulling, Μαθησιακές δυσκολίες, Καλλιεργώντας τη συναισθηματική αγωγή & έκφραση. Η θεματολογία που θα απασχολήσει την δεύτερη ομάδα είναι: Βελτίωση της επικοινωνίας στην οικογένεια, Ενίσχυση της αυτοεκτίμησης του παιδιού μου, Διαχείριση άγχους των εφήβων, Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, Γονιός και εφηβεία, Νέες τεχνολογίες-Θετικές και προβληματικές συμπεριφορές, Τα όρια και η σημασία τους μέσα στο πλαίσιο της διαπαιδαγώγησης.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε παρακαλούμε να αποστείλετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο info@sigana.grή στη γραμματεία του Σχολείου (με την ένδειξη «ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ»-Υπόψιν Μ.Καλοθανάση) μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου δηλώνοντας την ομάδα που θα θέλατε να συμμετέχετε. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Μπορείτε να κατεβάσετε την Επιστολή / Δήλωση Συμμετοχής από εδώ: ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ 2016