Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων – Εκλογές

1  Οκτωβρίου 2017

Αριθμ. Πρωτ. 1

 

Προς γονείς και Κηδεμόνες

(Νηπιαγωγείου-Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων)

Σας προσκαλούμε στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, που προγραμματίσθηκε για την Δευτέρα  30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19,00 στο Θέατρο του Σχολείου.*

Θέματα με βάση το άρθρο 10 του καταστατικού:

  1. Έγκριση του απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Εγκριση του προυπολογισμού και απαλλαγή των μελών του απερχόμενου ΔΣ από κάθε ευθύνη, σύμφωνα με την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.
  3. Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής, Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Εκλογή 3ου μέλους της επιτροπής αιμοδοσίας, από τους καταγεγραμμένους αιμοδότες.
  5. Συζήτηση για κάθε θέμα που δεν ανήκει ρητά στην αρμοδιότητα άλλου οργάνου του Συλλόγου.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα τακτικά μέλη του Συλλόγου ( άρθρο 6), τα οποία μπορούν να εκπροσωπηθούν από ενήλικο μέλος της οικογένειας προσκομίζοντας γραπτή εξουσιοδότηση.

Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα (άρθρο 18, παρ 3) υποχρεούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους γραπτά συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα και καταθέτοντας την στη γραμματεία του σχολείου μέχρι την Παρασκευή  27 Οκτωβρίου.

Η συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη για την ενδυνάμωση της λειτουργίας του Συλλόγου μας, που στόχο έχει να εκφράσει έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τη σχολική ζωή των παιδιών μας.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ερασμία Παπαδοπούλου                                       Χαρά Μενελάου Κοτζαναστάση

 

*για λόγους τυπικούς και συμμόρφωσης προς τις διατάξεις του καταστατικού, η πρόσκληση απευθύνεται αρχικώς για τις ημερομηνίες 16 και 23 Οκτωβρίου, προκειμένου την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου να μην υπάρξουν ζητήματα απαρτίας