Χαιρετισμός του προέδρου Δ.Σ. στην τελετή παράδοσης επιταγής στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αξιότιμε κε. Γιαννόπουλε
Διοίκηση του Σχολείου

Διδάσκοντες

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες.

Ο πλούτος των ανθρώπων θα έπρεπε να μετριέται μόνο με το μέγεθος της προσφοράς τους. Και σε αυτό το σχολείο ένα από τα βασικά μελήματα τόσο του Συλλόγου Γονέων όσο και της Διοίκησης και διδασκόντων είναι η προσφορά και η έμπρακτη διδαχή της. Εδώ, μαζί μας σήμερα έχουμε ένα εθελοντικό οργανισμό ο οποίος χτίστηκε μέσα από τεράστιο αγώνα, συντριβή, προσπάθειες δεκαετιών, και τελικά κατάφερε να στηρίζει τα παιδιά, να παρεμβαίνει ενεργά, αδιαλείπτως, με σθένος και αποφασιστικότητα σε περιπτώσεις εξαφάνισης, κακοποίησης, απειλής κατά της ζωής και αξιοπρέπειας, σε περιπτώσεις προβλημάτων υγείας και εγκατάλειψης, με αποκλειστικό όραμα την ευχή του Ανδρέα: “Όλα τα παιδιά να έχουν ένα ΧΑΜΟΓΕΛΟ”.

‘Ενας τέτοιος σκοπός δεν θα μπορούσε παρά να αγκαλιαστεί αμέσως από το Σύλλογό μας, ο οποίος μετά από σχετική πρόσκληση της Διοίκησης κινητοποιήθηκε ώστε να συγκεντρώσει και συμβάλει στην γιορτή του Bazaar των περασμένων Χριστουγέννων με μεγάλο αριθμό δώρων, ομού με την μαθητική κοινότητα, ώστε να συγκεντρώσει πόρους που τόσο χρειάζονται τέτοιοι οργανισμοί.

Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να δούμε τα παιδιά μας να κινητοποιούνται σε τέτοιο βαθμό, τα μέλη μας να συμμετέχουν εντυπωσιακά και το σχολείο να συνδράμει κατάλληλα ώστε όλη αυτή η προσπάθεια να καταλήξει εκεί που όλοι στοχεύουμε. Στα παιδιά με χαμόγελο.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την πρωτοβουλία αυτή με όλες μας τις δυνάμεις. Ευχαριστούμε το σχολείο για την πρόσκληση και δηλώνουμε παρόντες και έτοιμοι να προσφέρουμε σε πολλούς τομείς.

Σας ευχαριστούμε.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ο πρόεδρος, Μιχαήλ Κάτσικας.