«Τα δεδομένα της αγοράς εργασίας» – Δωρεάν σεμινάριο για μαθητές και γονείς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες!

Το Σχολείο μας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνουν τη 2η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές Λυκείου και Γ’ Γυμνασίου, την Τετάρτη 25 Απριλίου, για την οποία θα λάβετε σχετική ενημέρωση.

 

Ωσόσο φέτος, προχωρήσαμε ένα βήμα παραπάνω και με πρωτοβουλία

του Συλλόγου Γονέων  προσφέρουμε 

δωρεάν 3ωρο σεμινάριο σε μαθητές και γονείς του Γυμνασίου και Λυκείου,

το Σάββατο 21/4 στις 10.00 το πρωί,

ώστε να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα στην αγορά εργασίας. Το σεμινάριο αυτό είναι μια ευκαιρία για γονείς και παιδιά να ακούσουν από την κα Γεωργία Δημακογιάννη* τα δεδομένα της αγοράς εργασίας, όπως:                                                       

  • Οι τάσεις στην αγορά εργασίας, οι προοπτικές απασχόλησης και τα επαγγέλµατα του µέλλοντος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Οι παράγοντες διαµόρφωσης της επαγγελµατικής ταυτότητας του παιδιού
  • Ο ρόλος της οικογένειας στην επαγγελµατική ταυτότητα του παιδιού
  • Πώς να αναπτύξουµε τους αυθεντικούς ηγέτες του µέλλοντος
  • Πώς λειτουργούν οι οικογενειακές επιχειρήσεις και ποιοι παράγοντες καθορίζουν την επιτυχία µέσα σε αυτές
  • Πώς λειτουργούν οι πολυεθνικές επιχειρήσεις και ποιοι παράγοντες καθορίζουν την επιτυχία µέσα σε αυτές
  • Ποιες είναι οι προδιαγραφές επιτυχίας στο ελεύθερο επάγγελµα

Όλα τα παραπάνω θα σας δώσουν ερεθίσματα συζήτησης με τα παιδιά σας, ώστε να μπορέσετε να δείτε ευρύτερα το φλέγον θέμα του επαγγελματικού προσανατολισμού.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο του Σαββάτου 21/4 στις 10.00 στο θέατρο του Σχολείου, παρακαλούμε να μας στείλετε την εκδήλωση ενδιαφέροντος ως την Τετάρτη 4 Απριλίου, στο mail του σχολείου gymnasio@anagennisi.edu.gr αναγράφοντας τα στοιχεία του γονέα, του μαθητή/τριας και την τάξη καθώς και ένα email επικοινωνίας.

 

Με εκτίμηση

Η Διοίκηση του Σχολείου                                                    Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

 

Related image

 

* H Γεωργία Δημακογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κάτοχος πτυχίων Διαφήμισης από το EurocenterCollege και Οικονομικών από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας (Deree) ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Ψυχολογία Οργανισμών (EMCCC) από το INSEAD Γαλλίας το μεγαλύτερο Business School του κόσμου. Επίσης είναι Πιστοποιημένη στα Διεθνή Ερωτηματολόγια ΜΒΤΙ, στα Business ερωτηματολόγια του KDVI institute του Λονδίνου και Coach από το ICF του Λονδίνου. Τέλος, βρίσκεται προς την ολοκλήρωση δεύτερου τίτλου Μεταπτυχιακών σπουδών στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας (Deree). Τέλος η μεταπτυχιακή διατριβή της με τίτλο: Δόμηση και Αποδόμηση Elite Ελλήνων Ποδοσφαιριστών μετά τη συνταξιοδότηση, έλαβε διάκριση από το πανεπιστήμιο INSEAD. Εργάστηκε για περισσότερο από 30 χρόνια στο χώρο της Διαφήμισης, Επικοινωνίας και Marketing σε πολυεθνικές εταιρίες με κυριότερες τη διαφημιστική εταιρία της Unilever και τη Vodafone καθώς και οικογενεικές επιχειρήσεις ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στη Συμβουλευτική και Coaching Επιχειρήσεων Παιδιών και Εφήβων με κύριο σκοπό της να
εκπληρώσει το όραμα της, να συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη της επιχειρηματικής δράσης στην Ελλάδα.

Related Posts