Τον Απρίλιο του 2016 Φέραμε Τουλάχιστον Ένα και κάτι παραπάνω…..

Αγαπητοί Γονείς,

Πρόσφατα σας είχαμε καλέσει να συμμετέχετε στην προσπάθεια του Συλλόγου μας για την ενίσχυση της προσπάθειας των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου, οι οποίες στηρίζουν άπορες οικογένειες συμπεριλαμβανομένων 165 παιδιών (εκ των οποίων 15 βρέφη) στη περιοχή, όπως και την προσπάθεια της ΚΟΔΕΠ (Κοινωνική Δημοτική Επιχείρηση) για την ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται προσωρινά στην πατρίδα μας και βρίσκονται στον Πειραιά.

Ρωτήσαμε: «Μπορώ να Φέρω Τουλάχιστον Ένα;» Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική. Όλοι μαζί οι γονείς και τα παιδιά της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης φέραμε πάνω από 1 τόνο τρόφιμα, 178 ζευγάρια παπούτσια και πολλές σακούλες με ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γονείς εθελοντές που δούλεψαν με ζήλο, έτσι ώστε να γίνει ο διαχωρισμός των αγαθών και η τοποθέτηση σε σακούλες και κουτιά! Ευχαριστούμε και τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου, τα οποία ήταν άριστοι βοηθοί, όπως και τη Διεύθυνση του σχολείου για την υποστήριξη και τη διάθεση οχήματος για τη μεταφορά.

Η παράδοση έχει ήδη γίνει και χάρη στη δράση αυτή και την ανταπόκριση που είχε, πολλές οικογένειες θα προμηθευτούν τα αγαθά που τόσο έχουν ανάγκη.

Προς ενημέρωση σας επισυνάπτουμε την αναλυτική λίστα (κλικ εδώ).

 

 

Related Posts