Τα ξωτικά θέλουν βοήθεια!

 

7/12/2017

Αγαπητά μας μέλη,

τα ξωτικά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας αναζητούν βοήθεια!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος θα συνδράμει στην επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού του χριστουγεννιάτικου bazaar του σχολείου μας, οργανώνοντας τη Λαχειοφόρο Αγορά!
Σας καλούμε, εάν είστε επαγγελματίας ή έχετε κάποια επιχείρηση, να προσφέρετε ένα δώρο για να προστεθεί στα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς μας!
Ή να ζητήσετε από καταστήματα και επιχειρήσεις να σας προσφέρουν δώρα που με τη σειρά σας θα τα προσφέρετε στη λαχειοφόρο μας!

Μπορείτε να στείλετε τα δώρα σας στο σχολείο, με την ένδειξη «Λαχειοφόρος αγορά Συλλόγου Γονέων» μέχρι και την Πέμπτη 14/12, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, το e-mail σας και δίνοντάς μας και το ενδεικτικό κόστος τους.

Αν πρόκειται για δώρο/υπηρεσία που σας πρόσφερε κάποια επιχείρηση, παρακαλούμε ενημερώστε μας και για τα στοιχεία της ώστε να
έχει μια θέση στον τοίχο των χορηγών μας και να διαφημιστεί όπως της αξίζει!
Το βιβλιοπωλείο, το κομμωτήριο ή το κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ της γειτονιάς ή ένα πολυκατάστημα, σίγουρα θα μπορούν να συμβάλλουν ανάλογα σε αυτό το σκοπό, είτε δωρίζοντάς σας προϊόντα και υπηρεσίες είτε κάνοντάς σας καλύτερες τιμές ώστε να τα
αγοράσετε και να τα προσφέρετε οι ίδιοι!

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Σίσσυ Σπανοπούλου (καθηγήτρια Πληροφορικής του σχολείου) ή με την κ. Φανή Ζαχείλα (τακτικό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων- τηλ.693 8985387, e-mail: fani_on_net@yahoo.gr).

Και για όσους από εσάς δεν μπορείτε να συνεισφέρετε με δώρα, μην ανησυχείτε υπάρχουν και άλλοι τρόποι να μας βοηθήσετε:

– Να γίνετε εθελοντές, χαρίζοντας λίγο από το χρόνο σας για να μας βοηθήσετε στην οργάνωση & έτσι να γνωριστούμε καλύτερα, γιατί όχι, μαζί με τα παιδιά σας!

(Δηλώστε στις παραπάνω υπεύθυνες της διοργάνωσης αυτή σας την πρόθεση, εως την Πέμπτη 14/12/2017)

Και φυσικά,
– Να έρθετε στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στο σταντ του Συλλόγου, στην είσοδο του αίθριου του Δημοτικού, για να αγοράσετε λαχνούς!

Μη ξεχνάτε, και φέτος ΟΛΟΙ οι λαχνοί κερδίζουν!

Θερμές ευχές για Καλά Χριστούγεννα !

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης

 

 

Related Posts