Σχολή Γονέων- Φεβρουάριος 2018

        

Ο νέος κύκλος της Συμβουλευτικής Γονέων βελτιώθηκε περαιτέρω, βασισμένος στις τρέχουσες συνθήκες και προβληματισμούς των γονέων, καθώς επίσης και στις επισημάνσεις των έμπειρων συντονιστών, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Η παρακολούθηση των συνεδριών θα γίνεται σε χώρους επιλεγμένους από τους συντονιστές.
  • Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής παρακολούθησης σε δύο γεωγραφικά διαφορετικές περιοχές, ώστε να διευκολύνεται η μετακίνηση: Συγκεκριμένα, στον Άγιο Στέφανο και στην Νέα Κηφισιά. Προτείνονται εναλλακτικές ώρες και ημέρες για να επιλέξετε αυτή που προσαρμόζεται καλύτερα στο πρόγραμμά σας.
  • Σε όλα τα τμήματα η θεματολογία, η διάρκεια και το κόστος είναι το ίδιο. Αλλάζει ο συντονιστής, ανάλογα με την περιοχή.
  • Θα υπάρξουν 10 συνεδρίες των 90 λεπτών. Κάθε γονέας θα δηλώσει, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής- εκδήλωσης ενδιαφέροντος , την περιοχή που επιλέγει καθώς και αν επιλέγει να συμμετέχει στο πρωϊνό ή στο βραδινό τμήμα, με την επισήμανση ότι πάντα θα ακολουθεί το ίδιο τμήμα για όλη τη διάρκεια του κύκλου συνεδριών που παρακολουθεί.
  • Για να λειτουργήσει ένα τμήμα θα πρέπει οι συμμετέχοντες να είναι τουλάχιστον δέκα (10).
  • Το κόστος συμμετοχής είναι € 75 για τα μέλη του Συλλόγου, και € 90 για τα μη μέλη.

Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες μας και πάντα με τη συμβολή των συντονιστών, καταρτήσαμε ένα σύνολο σημαντικών θεμάτων και σας καλούμε να επιλέξετε εκείνα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο (από την επιστολή στο τέλος του άρθρου).

Η τελική λίστα θεμάτων θα κοινοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους, μαζί με τα τμήματα και την ακριβή ημερομηνία έναρξης.

Οι συντονιστές επιλέχθηκαν προσεκτικά, με συνδυασμό κριτηρίων που περιελάμβανε αφενός το κόστος και αφετέρου την εμπειρία τους σε παρόμοιες δράσεις, την επάρκεια αλλά και τη δυνατότητά τους να ‘φιλοξενήσουν’ τέτοια τμήματα:

– κ. Σίλεια Δημούλη, http://www.kentromathisis.gr, Κέντρο Μάθησης & Εξέλιξης, Καραολή & Δημητρίου 1, Άγιος Στέφανος.
– κ. Γεωργία Σερπετίνη, Φυγαλίας 13, Νέα Κηφισιά.

 

Όσες και όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να αποστείλετε, μέχρι την 19 η Φεβρουαρίου 2018, συμπληρωμένη την ακόλουθη φόρμα συμμετοχής-εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ηλεκτρονικά στο email του Συλλόγου «info@sigana.gr», ή έντυπα στη Γραμματεία του Σχολείου (με την ένδειξη «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ» – Υπόψη κ. Μιχάλη Κάτσικα).

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Τα χρήματα συμμετοχής θα καταβληθούν μετά την ενημέρωσή σας για το τμήμα στο οποίο θα συμμετέχετε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον κ. Μιχάλη Κάτσικα (Αντιπρόεδρο Δ.Σ., στο email mkatsikas@gmail.com ή στο κιν.6948375111).

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής δεν αποτελεί εγγραφή καθώς δεν καταβάλλετε χρήματα στο στάδιο αυτό.

 

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ & ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Related Posts