Ολοκληρώθηκε η 4η Εθελοντική Αιμοδοσία – Φεβρουάριος 2016

H 4η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και του Σχολείου μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016. Από τους 40 εθελοντές αιμοδότες έδωσαν αίμα οι 30. Άλλοι τρείς αιμοδότες έδωσαν αίμα σε νοσοκομείο. Το Σχολείο μας κατάφερε με τις επαναλαμβανόμενες δράσεις αιμοδοσίας να έχει μια δυνατή τράπεζα αίματος, με περισσότερες από 100 φιάλες αίμα.

Όλοι μαζί καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 30 φιάλες αίμα και, να έχουμε μια δυνατή τράπεζα αίματος που έγινε πραγματικότητα χάρη στη δική σας συμμετοχή. Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες (γονείς, απόφοιτους, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του σχολείου μας) για αυτό το δώρο ανεκτίμητης αξίας που πρόσφεραν στους συνανθρώπους μας. Χαρακτηριστική ήταν η φράση που χρησιμοποίησε το προσωπικό του νοσοκομείου: «δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μεγάλη ανάσα είναι για μας η σημερινή σας προσφορά».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κυρία Έβελυν Ευθυμίου-Κοσμίδη, κυρία Βάνα Καραγιάννη και στον κύριο Βασίλη Κασσαβέτη για την άψογη διοργάνωση και της φετινής αιμοδοσίας, καθώς και στο διοικητικό προσωπικό του σχολείου που βοήθησε την ημέρα της αιμοδοσίας. 

Ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία, με στόχο να συγκεντρώσουμε το διπλάσιο αριθμό φιαλών αίματος!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης

 

Related Posts